Werken bij VGTC
Een prettige werkomgeving

OVER ONS

Volvo Group Truck Center is Volvo Trucks- en Renault Trucks-bedrijfswagendealer met elf dealervestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland en Flevoland. Transportkoeling Maasdijk, waar reparatie aan koelmotoren centraal staat, is eveneens onderdeel van Volvo Group Truck Center.

Totaalconcept

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid: dat staat bij ons voorop. Niet voor niets is Volvo Group Truck Center uitgeroepen tot beste Volvo-dealerbedrijf van Europa. Wij zijn officieel Volvo Trucks- en Renault Trucks bedrijfswagensdealer met een volledig productengamma. Voor (transport)ondernemers in Noord- en Zuid-Holland zijn wij hét adres voor Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens. Vanuit onze elf vestigingen bieden wij onze klanten een totaalconcept en staat wij hen met raad en daad bij zodat zij zich optimaal op hun business kunnen concentreren.
 

Uitgebreid pakket

Wij bieden deskundig advies bij de aanschaf van de juiste truck of bedrijfswagen, zowel nieuw als gebruikt. Klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid pakket ondersteunende diensten: onderhoud en reparatie in onze werkplaatsen, chauffeurstrainingen, verhuur, wagenparkbeheer, financiering en verzekering.
 

Trailers

In onze werkplaatsen voeren wij onderhoud en reparatie uit aan alle merken en soorten trailers. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor onder meer carrosseriemodificaties en spuitwerk.
 

Transportkoeling

Ook zijn wij expert op het gebied van transportkoeling. Transportkoeling Maasdijk heeft ruim dertig jaar ervaring in transportkoeling en is toonaangevend in levering, installatie, onderhoud en reparatie aan koelsystemen voor trucks en trailers.
 

Bussen

Onze werkplaatsen zijn ook speciaal uitgerust om Volvo-bussen in perfecte staat te houden, of het nu gaat om openbaar vervoer of vervoer per touringcar. Daarnaast is Volvo Group Truck Center het adres voor aankoop en reparatie van Volvo Penta industriële- en scheepsmotoren en onderdelen.
 

Onderdeel van Volvo Group

Volvo Trucks is onderdeel van de Volvo Group, een van de belangrijkste fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en maritieme en industriële motoren ter wereld. Bij de Volvo Group werken circa 100.000 mensen, er zijn productievestigingen in 18 landen en de producten worden verkocht in meer dan 190 markten.

Vacatures