Werken bij VGTC
Waarom VGTC

WAAROM VOLVO GROUP TRUCK CENTER?

Onze medewerkers krijgen de ruimte en mogelijkheden om te groeien bij de grootste Volvo Trucks- en Renault Trucks-dealer van Nederland. Als full service-dealer bieden wij transportondernemers een totaalpakket aan diensten en producten, van bestelwagen tot zwaar transport. Werken bij Volvo Group Truck Center is dan ook gevarieerd waarbij er volop gelegenheid is voor persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkers zijn het fundament

Bij Volvo Group Truck Center werken we met zijn allen aan optimale mobiliteit voor onze klanten. Wij nemen onze klanten de dagelijkse zorg voor hun voertuig uit handen: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Onze medewerkers vormen daarvoor het fundament. Volvo Group Truck Center geeft medewerkers de kans om hun vaardigheden, kennis en creatieve talenten te ontplooien en te werken met de meest geavanceerde technologie bij een merk dat leidend is in technologische innovaties.

Samenwerken

Wij zijn een dynamische onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Bij Volvo Group Truck Center zetten we er samen de schouders onder om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Er heerst een collegiale, informele werksfeer. Het werkklimaat kenmerkt zich door respect voor het individu: ieder individu doet ertoe. De uitdagende banen bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Doorgroeimogelijkheden

De passie voor innovatie is onderdeel van onze visie om de toonaangevende leverancier te zijn van commerciële transportoplossingen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Fundamenteel voor het succes is het werven, ontwikkelen en binden van de beste professionals. Nieuwe collega’s worden intensief begeleid, zodat je je snel thuis voelt en de weg weet in ons bedrijf. In sommige functies is bijscholing een vast onderdeel. Technici volgen bijvoorbeeld technische trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste stand van de techniek. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op jou vakgebied of door te groeien naar een andere functie.

Waardering

Bij Volvo Group Truck Center zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een uitdagende functie in een gezonde, servicegerichte, professionele en dynamische dealerorganisatie.

Vacatures