Werken bij VGTC
Werken en leren

WERKEN EN LEREN

Wij bieden graag ruimte aan de vakmensen van morgen. Volvo Group Truck Center heeft volop mogelijkheden om werken en leren met elkaar te combineren. Vind jij het leuk om met trucks, trailers en techniek bezig te zijn? En wil je het vak in een professionele omgeving leren? Wij bieden jou die kans!

Ruimte voor de professionals van morgen

Een combinatie van werken en leren is een goede manier om een vak onder de knie te krijgen. Het geeft de kans om theorie in de praktijk toe te passen en te leren van ervaren collega’s. Bij Volvo Group Truck Center kun je werken combineren met leren. Dat kan bijvoorbeeld door een MBO-opleiding bedrijfsautotechnicus via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) te volgen. Je gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen per week bij Volvo Group Truck Center.

Diversiteit aan werkzaamheden

De werkzaamheden die je uitvoert zijn divers: van inspecties, tot reparaties en onderhoudsbeurten aan trucks en trailers. Doel is om je technische vaardigheden steeds verder uit te breiden. Daarnaast is er volop aandacht voor andere zaken die wij verwachten van een werknemer, zoals je werkhouding en competenties. Hoe sta je klanten te woord? Hoe zorg je ervoor dat je veilig werkt? Hoe ga je om met gereedschap? En aan welke regels en richtlijnen moet je je houden? Je leert het allemaal op de werkvloer. Je werkt onder begeleiding van een leermeester en er zijn altijd collega’s in de buurt om uitleg te geven of vragen te beantwoorden.

Erkend leerbedrijf

Volvo Group Truck Center is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we werkplekken aanbieden die aansluiten bij verschillende MBO-opleidingen. We doen er alles aan om jou een optimaal leer-werktraject aan te bieden. Wie weet is dit de opmaat naar een baan bij Volvo Group Truck Center!

Contact opnemen